Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Τι ωραίο όταν τα παιδιά χαρίζουν την αγάπη τους ...αυτό που ξεχνάμε οι μεγάλοι! Κατερίνα Κυπραίου:Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος " Χαϊδάρι- ξανά-Βαγγέλης Ντηνιακός"


Η Κατερίνα Κυπραίου ,οι "Μαλλίρης Ασφαλίσεις" και όλοι όσοι μας στηρίζουν με το "Συνάνθρωπο" συνεχίζουμε. Συνεχίζουμε προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει εδώ και χρόνια!
Συγκεντρώνουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για συνανθρώπους μας που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από εμάς. Ευχαριστούμε πολύ το μικρό Αντωνάκη ,το αστέρι μας , που μας έδωσε τα παιχνίδια του, να τα χαρίσουμε σε άλλα παιδάκια ! Αντωνάκη μας είσαι γλύκας !
Σημείο συγκέντρωσης Ηπείρου 6 Χαϊδάρι.
Τηλ.επικοινωνίας: 210 590 6677- 6932 452676-6936 058 169.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ

Το πλήθος αδέσποτων ζώων είναι μια θλιβερή πραγματικότητα στο Δήμο μας στο Δήμο Χαϊδαρίου. Μια πραγματικότητα την οποία οφείλουμε να την αλλάξουμε.. Μέσα από την υποψηφιότητά μου στο συνδυασμό" Χαϊδάρι ξανά" του Βαγγέλη Ντηνιακού ,ένα συνδυασμό που σκύβει με ευαισθησία σε αυτά τα προβλήματα, ευελπιστώ ότι θα μπορέσω να βοηθήσω τους μικρούς μας φίλους. Ευτυχώς που υπάρχουν δημότες ευαισθητοποιημένοι και έδεσαν τα χτυπημένα ποδαράκια του σκύλου και στήθηκε ένα μικρό χαρτόκουτο για σπίτι 😩 Κατερίνα Κυπραίου: Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος "Χαϊδάρι ξανά"

ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ

ΜΕ ΧΑΣΑΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ !ΑΡΡΩΣΤΗΣΑ ΠΟΛΥ!ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΟΦΟΚΡΥΟ! ΑΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΖΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΡ ΚΟΝΤΙΣΙΟΝ!ΜΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΚΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ. ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ ΧΘΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΖΕΣΤΑΘΗΚΕ ΤΟ ΚΟΚΑΛΑΚΙ ΜΑΣ! ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ  ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΕΝΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΙΑ. ΦΟΥΛ ΚΑΨΟΥΡΗΣ Ο ΤΥΠΟΣ! ΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΗΘΕΛΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΟΣΗ ΩΡΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕ ΕΓΩ ΚΡΥΦΤΗΚΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΤΡΑΠΕΖΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ. ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΓΡΑΦΩ!ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΤΡΕΧΑΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΜΟΥ !ΤΥΧΕΡΗ ΚΑΤΙΑ !ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΑΝΤΙΚΡΙΖΟΝΤΑΣ  ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ : ΣΑΜΠΑΝΙΑ ΝΑ ΡΕΕΙ  ΜΟΥΣΙΚΗ,ΚΕΡΙΑ ΝΑ ΣΙΓΟΚΑΙΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΟΥΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΝΟΤΕΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΓΕΥΤΕΙΤΕ!!  Υλικά για το risotto 1 σκελίδα σκόρδο 2 ποτήρια του νερού 50 γρ. βούτυρο για το τσιγάρισμα του κρεμμυδιού (
Ο... ΧΡΙΣΤΟΣ ΞΑΝΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΑΙ!!!!                                Ο Βασίλης Μαθιουδάκης, φωτογράφος που βρίσκεται στη Γαύδο, συγκέντρωσε συγκλονιστικό υλικό από τους 170 ναυαγούς μετανάστες. Από τις στιγμές της άφιξης όπου τα ρούχα τους βρίσκονται σκορπισμένα. Και όμως κάποιοι χαμογελούν. Και κάνουν το σήμα της νίκης. Επειδή κατόρθωσαν να φτάσουν σε ευρωπαϊκό έδαφος. Και μετά, από την πορεία τους από την παραλία της Τρυπητής στο Καστρί. Παιδιά που κλαίνε καθώς περιθάλπτονται, άγνωστο για ποιο λόγο. Ίσως, έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους. Μόνη παρηγοριά η ακούραστη συμπαράσταση των λίγων κατοίκων του νησιού οι οποίοι υπό αντίξοες συνθήκες και αποκλεισμένοι από την κακοκαιρία προσφέρουν ότι έχουν, λίγες ημέρες πριν την Ανάσταση του Χριστού. Δεν είναι αυτό το πιο δυνατό αναστάσιμο μήνυμα; Το πιο ανθρώπινο αληθινό Πάσχα; Οι χώροι δεν επαρκούν για να φιλοξενήσουν όλους τους ανθρώπους. Κάποιοι έμειναν στο δημαρχείο. Άλλοι στο σχολείο της Γαύδοι. Όμως και αρκε