Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Πάλι έκλεψα κάτι από τον Τον .Ξέρω ότι το έγραψε για την Κάτια που δεν μπορεί να κάνει παιδάκια,που  όμως τα λατρεύει και για το μικρό αθώο κοριτσάκι  την Άννυ που έχασε τη ζωή της από τα χέρια του πατέρα της..



Είμαι συγκλονισμένος !!
Όχι δεν έπεσα από τα σύννεφα , πατάω στη γη , τόσο δυνατά που
ορισμένες φορές με δυσκολία σέρνω τα βήματα μου .
Νοιώθω την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας κάποιες σκέψεις μου!!
Σ όλο τον κόσμο εκατομμύρια γυναίκες προσπαθούν να κάνουν ένα παιδί και δεν τα καταφέρνουν .
Στην χώρα μας χιλιάδες γυναίκες στην αγωνία τους και στην τεράστια θέληση τους να γίνουν μάνες περνούν ένα γολγοθά.
Καταφεύγουν στις μεθόδους της τεχνητής γονιμοποίησης με αβέβαια αποτέλεσματα και τεράστιο κόστος οικονομικό , ψυχολογικό και σωματικό .
Δηλητηριάζουν τον οργανισμό τους με τόνους φάρμακα, αλλάζει το σώμα τους σε μόνιμη βάση< μιλάμε για ορμόνες > γίνονται πολύ ευαίσθητες, η ψυχολογία τους γίνεται χάλια .
Όταν κάνουν την προσπάθεια , περιμένοντας τα αποτελέσματα ζούν ανάμεσα στην ελπίδα και το φόβο της αποτυχίας .
Το κοντράστ συναισθημάτων είναι τεράστιο δεν περιγράφεται.
Τις πιο πολλές φορές το αποτέλεσμα είναι αρνητικό.
Ένα μαύρο πέπλο σκεπάζει τα πάντα , οι γυναίκες αυτές νοιώθουν άχρηστες , ανίκανες, τους φταίνε τα πάντα.
Η σχέση με τον άντρα τους περνά τρομερές φουρτούνες , αυτός να περνά τον δικό του γολγοθά κι από την άλλη να προσπαθεί να στηρίξει τη γυναίκα του.
Φανταστείτε τώρα την ψυχολογία αυτών των ανθρώπων που δίνουν αυτό τον τιτάνιο αγώνα γιά το αυτονόητο για τους περισότερους να γίνουν γονείς , να βλέπουν κτήνη να δολοφονούν αθώες ψυχούλες .
Φανταστείτε την ψυχολογική τους κατάσταση να βιώνουν αυτές τις τρομερές καταστάσεις από την δικιά τους σκοπιά <<εγώ να μη μπορώ να κάνω ένα παιδί κι άλλοι να τα σκοτώνουν , να τα βιάζουν ,να να ...>>
Δέν μπορώ να συνεχίσω άλλο γιατί τα μάτια μου είναι μούσκεμα και τα χέρια μου δεν μπορούν να ακολουθήσουν τις σκέψεις μου , τρέμουν .
Σας φιλώ Αντώνης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ

Το πλήθος αδέσποτων ζώων είναι μια θλιβερή πραγματικότητα στο Δήμο μας στο Δήμο Χαϊδαρίου. Μια πραγματικότητα την οποία οφείλουμε να την αλλάξουμε.. Μέσα από την υποψηφιότητά μου στο συνδυασμό" Χαϊδάρι ξανά" του Βαγγέλη Ντηνιακού ,ένα συνδυασμό που σκύβει με ευαισθησία σε αυτά τα προβλήματα, ευελπιστώ ότι θα μπορέσω να βοηθήσω τους μικρούς μας φίλους. Ευτυχώς που υπάρχουν δημότες ευαισθητοποιημένοι και έδεσαν τα χτυπημένα ποδαράκια του σκύλου και στήθηκε ένα μικρό χαρτόκουτο για σπίτι 😩 Κατερίνα Κυπραίου: Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος "Χαϊδάρι ξανά"

ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ

ΜΕ ΧΑΣΑΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ !ΑΡΡΩΣΤΗΣΑ ΠΟΛΥ!ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΟΦΟΚΡΥΟ! ΑΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΖΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΡ ΚΟΝΤΙΣΙΟΝ!ΜΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΚΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ. ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ ΧΘΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΖΕΣΤΑΘΗΚΕ ΤΟ ΚΟΚΑΛΑΚΙ ΜΑΣ! ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ  ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΕΝΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΙΑ. ΦΟΥΛ ΚΑΨΟΥΡΗΣ Ο ΤΥΠΟΣ! ΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΗΘΕΛΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΟΣΗ ΩΡΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕ ΕΓΩ ΚΡΥΦΤΗΚΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΤΡΑΠΕΖΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ. ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΓΡΑΦΩ!ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΤΡΕΧΑΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΜΟΥ !ΤΥΧΕΡΗ ΚΑΤΙΑ !ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΑΝΤΙΚΡΙΖΟΝΤΑΣ  ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ : ΣΑΜΠΑΝΙΑ ΝΑ ΡΕΕΙ  ΜΟΥΣΙΚΗ,ΚΕΡΙΑ ΝΑ ΣΙΓΟΚΑΙΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΟΥΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΝΟΤΕΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΓΕΥΤΕΙΤΕ!!  Υλικά για το risotto 1 σκελίδα σκόρδο 2 ποτήρια του νερού 50 γρ. βούτυρο για το τσιγάρισμα του κρεμμυδιού (
Ο... ΧΡΙΣΤΟΣ ΞΑΝΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΑΙ!!!!                                Ο Βασίλης Μαθιουδάκης, φωτογράφος που βρίσκεται στη Γαύδο, συγκέντρωσε συγκλονιστικό υλικό από τους 170 ναυαγούς μετανάστες. Από τις στιγμές της άφιξης όπου τα ρούχα τους βρίσκονται σκορπισμένα. Και όμως κάποιοι χαμογελούν. Και κάνουν το σήμα της νίκης. Επειδή κατόρθωσαν να φτάσουν σε ευρωπαϊκό έδαφος. Και μετά, από την πορεία τους από την παραλία της Τρυπητής στο Καστρί. Παιδιά που κλαίνε καθώς περιθάλπτονται, άγνωστο για ποιο λόγο. Ίσως, έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους. Μόνη παρηγοριά η ακούραστη συμπαράσταση των λίγων κατοίκων του νησιού οι οποίοι υπό αντίξοες συνθήκες και αποκλεισμένοι από την κακοκαιρία προσφέρουν ότι έχουν, λίγες ημέρες πριν την Ανάσταση του Χριστού. Δεν είναι αυτό το πιο δυνατό αναστάσιμο μήνυμα; Το πιο ανθρώπινο αληθινό Πάσχα; Οι χώροι δεν επαρκούν για να φιλοξενήσουν όλους τους ανθρώπους. Κάποιοι έμειναν στο δημαρχείο. Άλλοι στο σχολείο της Γαύδοι. Όμως και αρκε